sista dagen.

Gårdagens roadtrip i grannstaden gick finfint och vi avslutade eftermiddagen med en riktigt lyxig gofika hemma hos min vän. Ytterligare en vän till oss kom förbi och det blev ett kärt återseende. Årets sista dag tillbringar jag däremot på hemmaplan. Jag avslutar året på bästa sätt med trerättersmiddag hos nära och kära men först tänkte jag hinna med att ta en promenad i snön och snygga till här hemma.
 
Fröken

näst sista dagen.

Jag väljer att spendera näst sista dagen på året tillsammans med min kära vän i grannstaden. Jag ska åka och hämta upp henne på vägen innan vi tar en tur med min nya bil. Sist hon åkte med mig var en vinter för många år sedan och det blev en åktur hon sent skulle glömma. Jag hade precis fått körkort och hade ingen egen bil än så jag lånade mina föräldrars bil dagen till ära. Helt plötsligt kändes bromsen konstig och jag fick av okänd anledning för mig att någon hade placerat en bomb (!) under bromspedalen?! Jag har något svagt minne att vi till och med stannade till vid en busshållsplats innan jag slutligen kom på att det var ABS-bromsarna som jag kände. Ridå.
 
Fröken

varm choklad.

Rör ihop 2-3 msk socker och 1-2 msk kakao i en kastrull. Mät upp en termos med laktosfri mjölk som du vispar ner i kastrullen under hög värme. Servera genast.


RSS 2.0